jump to navigation

Lassanya d’espinacs

Aquesta és molt més senzilla de fer que la de carn, però gairebé és tant bona com l’altra.

Ingredients (per a 4 persones):

per a la beixamel:

Elaboració:

Primer de tot, bullim les plaques de lassanya en una olla amb aigua i força sal. Les plaques s’han d’anar tirant poc a poc, d’una en una, sense que l’aigua deixi de bullir. Al cap de 10 minuts de bullir, s’escorren i es deixen en aigua freda fins que muntem la llassanya.

Bullim els espinacs durant 8-10 minuts amb aigua i sal. Els escorrem ben bé perquè absorbeixen molta aigua.

En una paella, hi tirem una nou de mantega per fregir-hi el bacó. També hi tirem els pinyons per deixar-los ben torradets. Quan tinguem els espinacs ben escorreguts els afegim al bacó i els pinyons i remenem bé per aconseguir una barreja homogènia i que els espinacs s’impregnin del sabor del bacó fregidet. Llavors hi tirem la crema de llet i remenem bé.

Preparem la beixamel i ja podem muntar la llassanya.

En una font per posar al forn hi tirem primer una fina capa de beixamel. Després una altra capa de plaques de lassanya i a sobre els espinacs i més beixamel. Al damunt una altra capa de plaques de lassanya, espinacs i beixamel. Al damunt de l’última capa de plaques de lassanya hi posem la beixamel que ens queda, el formatge per gratinar i unes nous de mantega ben repartides.

Ho gratinem al forn durant 10 minuts i ja podem servir-ho.

Segur que us queda boníssima.

Comentaris»

1. Victor - 22 Mai 2013

Gràcies per la recepta 🙂


Deixa un comentari