jump to navigation

Realment patètic 25 Mai 2007

Posted by Xavi in Reflexions.
trackback

Acabo de sortir de l’última reunió del Consell Participatiu de la guarderia de la meva filla i la veritat és que l’actitud de la gent et fa plantejar-te algunes coses. En el Consell hi ha representats els mestres, el personal de Llar d’Infants, la direcció, els pares, i, com no un representant de l’Ajuntament ja que la Llar és pública. Aquest any ja n’hem fet tres de reunions del Consell. Sabeu a quantes ha vingut la representant de l’Ajuntament? A una: la primera.

És clar; la pobra està molt ocupada i dos quarts de quatre no es pot reunir amb quatre arreplegats que li diran ves-a-saber-què! PlorantAvui l’excusa era el final de campanya, ja que ella és cap de llista d’una de les formacions en conflicte.

 I d’això també en vull parlar. Fins ara no ho he fet per intentar ser el més imparcial possible. Però la gota ja ha fet vessar al got. Ahir a la nit, a Canal Blau TV (una de les pitjors cadenes de televisió local del món, sens dubte!) es va fer el debat de candidats. Sabeu qui hi havia convidat? Doncs els 5 personatges que cada primer de mes es tiren els plats pel cap al Ple de l’Ajuntament. Tots amb el mateix discurs de sempre, sense mostrar cap actitut nova, sense il·lusió. Els tòpics s’anaven succeïnt l’un darrere l’altre irremeiablement.

I el que és pitjor, on eren els representants de les altres tres formacions que també es presenten a les eleccions? Que no tenen res a dir, o simplement no hi tenen dret?Sorprès Voleu una resposta clara? Jo us la daré. En realitat, fan por. Hi ha dos partits que fan por. I aquí, a Vilanova hi ha molta gent que s’hi juga la cadira. És clar que si l’han sabut administrar bé, no els caldrà ajupir-se durant uns quants anys. El problema és que la fortuna és molt volàtil i quan s’arriba aquests nivells un ha de portar un nivell de vida que el distingeixi de la resta de súbdits.

Realment patètic! de veritat. Està clar que el que va passar ahir va acabar de decidir el meu vot. Volia votar en blanc, pèrò em sembla que em deixaré seduir per aquest moviment que pren força i il·lusiona per la seva senzillesa i claretat. Aquest moviment que ha cridat el Via fora! i ha convocat la host catalana. Sabeu de què parlo, oi?Clucar l'ull 

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: