jump to navigation

Èrem pocs… i el Tienda renova l’armari. 21 Juliol 2007

Posted by Xavi in Actualitat.
trackback

Caminant pels carrers de Vilanova podreu trobar-vos amb gran estupefacció cartells de colors llampants anunciant amb bombo i plateret una bona nova que a tots els vilanovins alegrarà: Els diables de la Collada faran la Gran Estrena dels Nous Vestits.

cartellcorrefoccollada.jpg

La gran Avinguda de Rocacrespa serà l’escenari triat per a tant espectacular acte que comptarà amb algunes de les colles de diables i dracs de Vilanova entre d’altres il·lustres convidats.

El que no diu el cartell és si tot plegat acabarà amb l’armari de can Tienda al bell mig de la plaça dels Sis Camins obert de bat a bat, incitant als sonàmbuls diables collanencs a agafar les vestimentes que més els abelleixi. Tampoc no diu si amb l’entusiasme orgàsmic del foc a mitjanit cremaran els vestits vells que ja era hora.

Tot plegat em sembla una mica una burda imitació, una fastigós acte de populisme buit de contingut cultural, una anada més de l’olla dels de la Collada, entestats a fer coses seguint la corrent dels altres, sense marcar cap tipus de component identitari. Bé, un sí: la patètica mania de creure’s que són diferents pel sol fet de viure en un barri amb un immens complexe d’inferioritat.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: