jump to navigation

Festa Major 3 Agost 2007

Posted by Xavi in Actualitat.
trackback

festa-major.jpg

Passa el temps i ja hi tornem a ser, és Festa Major. I un altre any el mateix de sempre. Tot i que sembla que aquest any els pabordes han tirat la casa per la finestra i des del 27 de juliol fins al 6 d’agost tenim actes per a triar i destriar. Tant que fins i tot hi ha actes solapats, alguns d’ells de gran calibre com la Fundación i Els Pets.

La veritat és que hem arribat a un punt en que sembla que el més important és la quantitat dels actes que es fan i no la qualitat. I en aquesta cursa contrarrellotge per omplir pàgines de programa potser no es mira tant que l’acte interessi al màxim nombre de persones possible, com que es faci i ja està.

Sort que ha aparegut a l’escena social en Dídac Santos (sempre disposat a guanyar calés a costa d’aprofitar-se de les necessitats del moment) i s’ha erigit com el gran salvador de les vetllades concerteres dels pobres vilanovins que havien d’empassar-se nits i nits de música alternativa envoltats de pollosos hippies, heavys i altres personatges de tarannà alternatiu. Així fins i tot sembla que sigui capaç de tenir una cara amable i no només un costat fosc i especulador, i per cert, sense gaires llums.

De tota manera, jo sóc més de poc i bo. En el calaix dels meus records de joventut hi ha moments memorables de la Festa Major en l’ara desaparegut Ball de les Set Hores amb l’orquestra Cimarrón i també la Centauro, en les hores i hores de cercavila i en les nits caloroses a la vora del mar esperant un Castell de Foc que mai ha arribat a ser espectacular.

A veure si per l’any vinent els pabordes són capaços d’omplir el programa d’imaginació i no només d’actes. És clar que també s’ha de reconèixer que és molt difícil fer coincidir a més de 60.000 persones en un mateix sentiment per la festa major amb la gran varietat de perfils que es poden trobar avui dia a Vilanova.

Tot i així, Visca la Festa Major!

Anuncis

Comentaris»

1. 86Allan - 19 Agost 2017

I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month because you’ve got hi quality content.
If you want to know how to make extra money, search for: best adsense alternative Wrastain’s tools

2. amic de pavorda - 4 Agost 2011

Xavi, jo he llegit l’article que vas escriure amb molts anys de enraderiment… pero lo que si et puc donar la raó és en el tipus de individú que és el “Sr” Didac Santos, especulador i capaç de vendre a … bueno diguem a la “familia”… que no faria per embotxacar-se els cales dels qui acudeixen als espectacles altament rentables i que només ell té sembla ser la qualitat professional per fer-ho. Sempre a la porta deixant-se veure… mentre la seva “familia” treballa a dintre… Didas Santos contesta a eixó si arribes a llegir-ho i si tens d’eixo que dius que no sona! Ni a recollir bitllets de 500 euros anava amb tú, que segur que acabo perdent els diners 🙂

3. didac santos bertran - 3 Juny 2008

Hola Xavi i Oscar;
Lamentablement desprès d’un any acabo de llegir aquestes boniques paraules.
Sembla que teniu poca feina i que la dediqueu a tocar-me novament el que no sona.
Pel que veig el Xavi té família i sembla que són bastant feliços , per que no marxes a Port Aventura i no perds el temps dient “tonteries”.
Que jo també tinc família i no m’agrada llegir segons quines burrades.
Em sembla que no hauries de dir coses que no són certes, dons el que fas es confondre a la gent com tu, que teniu molt temps a perdre i poques coses a aportar.
Rep una abraçada i espero veure’t al concert d’Estopa.
Sort i gràcies!!!
Dídac Santos

4. Oskar - 3 Agost 2007

Una de les coses que m’ha semblat demencial és que havent estat paborde, el Dídac no va preveure que el concert de La Excepción i Muchachito Bombo Infierno se solapava amb el correfoc.
Sobre el solapament del concert de Els Pets i la Fundación Tony Manero, no sé a quines hores tocara la Fundación, potser no se solapen.
El que em pregunto és: la Fundación Tony Manero és un grup pel Manani??? I més en un any on l’oferta de música diguem-n’he comercial és més àmplia que mai, amb Els Pets, Antonio Orozco, Macedònia, etc.
Visquen els pollosos, els alternatius i la gent del rotllo!!!!
Ah, aquesta nit Boikot al Manani, oi, oi!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: