jump to navigation

Ja han nascut els Bessons!!! 12 Agost 2007

Posted by Xavi in Actualitat.
trackback

Aquest dissabte 11 d’agost ha estat el gran dia! Els Bessons ja són entre nosaltres. Ara, que caminin amb bon pas entre el bestiari de la nostra cultura i que es facin un lloc ben amunt en l’imaginari popular. En podeu veure les fotos aquí.

Moltes felicitats.

anna-i-bessons.jpg

Anuncis

Comentaris»

1. Oskar - 14 Agost 2007

M’abstindré de fer cap comentari més enllà de dir que dimecres aniré com a acompanyant de l’Ander, que també és timbaler dels bessons. Si veig que el nano s’ho passa bé, ja està!! Altra cosa és com reaccionarà la canalla en veure tanta gent pel cercavila, amb molta gent coneguda i familiars. Vaja, que ja veurem com es porten tant nens com familiars i organitzadors, perquè pot arribar a ser un desgabell sinó ens ho currem tots plegats. No és el mateix una sortida que els assajos al Sant Jordi.
Els dracs han sortit força macos, des d’aquí felicito tant a qui els han construit com els que han fet altres tasques que potser no són tan publicitades però que són igual d’importants, com la gent que ha pintat els quaranta pantalons. No cal dir noms perquè qui coneix el Drac ja els sap.

2. Rosetinha - 14 Agost 2007

Enhorabona als del Drac per la bessonada. Com que no puc ser imparcial perquè la nostra petita és una de les timbaleres de la colla, només desitjar que allà on surtin els bessons siguien ben rebuts i que segur agraden a tothom.

Segur que els del Drac troben el lloc adient per sortir sense ferir sensibilitats, però és cert que m’ha sobtat que no estigués al programa d’actes de la festa major de la geltrú la sortida dels bessos al cercavila d’ofici del dia 15.
Sembla ser un cas de mala comunicació perquè em consta que els de l’A.VV ho saben per diferents vies.. cert que és cosa dels del Drac demanar-ho però perquè els de l’AV La Geltrú no els hi diuen directament que no se’ls ha comunicat això… De vegades anem amb massa romanços i parlant la gent s’enten…

En tot cas, salut a la nova colla de draguets!!!

3. Karlitros - 12 Agost 2007

Moltes felicitats!
Ara el que sincerament espero és que els amics del Drac sabran trobar els marcs adient per a treure les petites feres al carrer…
I em refereixo a que espero que amb l’excusa de que formen part del Drac de La Geltrú no es pretengui afegir aquestes bestioles a cercaviles on ja participa el Drac, (pel que tinc entès ja s’ha decretat, que participaran cada any al de la Festa Major de la Geltrú, sembla ser que sense consultar prèviament a l’associació de veïns, organitzadora de l’acte).. I no em vull imaginar que es sol•licités l’entrada a cercaviles ja massificats com el de la Festa Major de Vilanova… no se si heu adonat del greu precedent que es podria crear; us imagineu ara les diablesses parint petites diablessetes i voler entrar al correfoc? O totes les gitanes prenyades, per a fer un petit ball de gitanetes?… Podria haver un esclat de parts a dojo, i cada qual podria anar parint el seu petit ball, obligant-nos a incentivar al resta de colles a fer ús del condó!
Pd: I ho diu un que fa molt de temps que pensa que a la cercavila de Festa Major li sobren 2 o 3 colles de bastons….


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: