jump to navigation

Invisibles 9 Desembre 2007

Posted by Xavi in Reflexions.
trackback

A on van els invisibles quan moren? Quin és el paradís dels que passen desapercebuts per aquesta vida, dels que no deixen emprenta, dels que no aconsegueixen res?

De què estan fetes aquestes persones? Per què existim? Si el sino dels invisibles és passar per aquesta vida sense pena ni glòria, perquè n’hi ha tants?

Aquestes són preguntes de difícil resposta. Probablement, la podríem plantejar després d’un sopar amb amics o coneguts, tenint tota la nit per davant. Ara, jo me la plantejo a un dia d’un moment crucial per la meva vida.

Estic a punt de deixar de ser invisible, de tenir alguna cosa per la que lluitar i viure plenament. Un ideal que seguir, una missió que complir. O no. Continuaré sent invisible, continuaré patint vergonya per no poder dedicar-me als meus ideals. O potser exagero i res és tant dramàtic com sembla.

Anuncis

Comentaris»

1. Xavi - 10 Desembre 2007

La que Wells es va imaginar és, sens dubte, una manera molt morbosa de ser invisible. Ja m’agradaria a mi ser-ho en els moments que jo et digui. El primer que faria seria, com no, entrar al vestidor femení d’algun equip de voleibol. El segon, escoltar converses privades i fer-me ric venent informació a la T.I.A. (conec en Mortadel·lo).

2. Joan - 10 Desembre 2007

Calma, xato: els invisibles existim per obra i gràcia d’un senyor anomenat HG Wells, només perquè Queen en fes una cançó una mica pengim-penjam i perquè els visibles tinguin públic.
Pensa, però, que els invisibles tenim alguns avantatges: podem fer segons què sense que ens vegin, no?
Apa: pren-te les coses més dolçament …


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: