jump to navigation

Quina canya de Cañete! 10 febrer 2008

Posted by Xavi in Actualitat.
trackback

Sembla mentida com es poden embolicar les coses en política. El pitjor de tot és, però, que en aquest Estat nostre en el que ens veiem obligats a viure ( i a mantenir) no passa mai res. Algú que ocupi un càrrec important dins la cúpula del PP, exministre d’agricultura i ramaderia, pot fer declaracions a la valenta sobre els immigrants (que no sobre la immigració) i no passa res. Però és que fa molt poc, qui va fer declaracions molt semblants a aquestes pel que fa a la gran estupidesa i absurditat, va ser el ministre d’economia que va dir, sense pèls a la llengua que els espanyols no tenien assumit quant valia un euro, que ell veia sorprès com la gent es prenia un cafè i deixava un euro de propina. I ara va el superpresident Zapatero demanant disculpes als immigrants per les declaracions del Cañete. Però qui s’ha cregut que és ell!!! I per acabar-ho d’arreglar, va en Rajoy, veient que s’està quedant a l’estacada, i diu que quan ell governi (ja, ja!) farà que els immigrants segueixin i respectin els bons costums dels espanyols. O sigui: fes-li fer als altres, tant si vols com si no vols, el mateix que tu fas. Ni el mateix Tortell Poltrona podria firmar un guió circenc tan dantesc!

Un cop més, veiem com la gran esquerda que separa a les classes socials a l’Estat Espanyol fa impossible la comunicació, fa estèril el treball diari i constant de la gent que treballa i pateix per arribar a final de mes, fa que cada cop siguem més i més els qui vivim desanimants, els que hem perdut l’esperança que nosaltres veurem un món millor.

Tinc moltes, moltes, moltes ganes de parlar aquí d’immigració. Però suposo que ara no és el moment.  Estic massa calent.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: