jump to navigation

Les Biblioteques Municipals de VNG posen en marxa l’Aula Multimèdia 12 febrer 2008

Posted by Xavi in Actualitat, General.
trackback

Les Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, Joan Oliva i Armand Cardona, posaran en marxa l’Aula Multimèdia. El nou servei, disponible a partir del dimarts 12 de febrer, té com a objectiu facilitar i promoure l’autoaprenentatge individualitzat dels usuaris amb el suport de les noves tecnologies. Així mateix vol ser una eina que contribueixi a la formació tecnològica i digital de suport a la creació artística mitjançant la utilització d’eines multimèdia.

L’Aula Multimèdia està adreçada a totes les persones majors de 16 anys, que disposin del carnet de la Biblioteca. Els interessats podran fer ús de l’aula en règim d’autoservei o bé participant a les sessions formatives que s’aniran programant i que, bàsicament, consisteixen en cursos gratuïts d’informàtica bàsica, de gestions en línia, de construcció de blogs o de programari lliure, entre d’altres.

A més, en la franja horària destinada a l’autoaprenentatge els usuaris d’aquest servei podran aprendre, al seu ritme, a llegir, escriure i parlar correctament llengües com el català, el castellà, l’anglès o el francès. Així mateix, es facilitarà l’ús dels diferents tutorials, l’elaboració de treballs, preparació de currículums, l’ús de programes informàtics o la cerca d’informació per internet, entre d’altres.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: