jump to navigation

Ha baixat un angel? 26 Març 2008

Posted by Xavi in Actualitat.
trackback

El passat dia 20 de març, a Vilanova Digital apareixia aquest titular: “Ha baixat un angel“.

habaixatunangel.jpg

El millor de tot és que jo no crec que hagi estat culpa de la casualitat meteorològica. Més aviat, i vist el panorama actual, crec que ha estat una clara acció de protesta premeditada del mateix àngel petri que ha obtingut un impagable ressò mediàtic.

Jo crec que això que el Vaticà hagi proposat, a través del bisbe Gianfranco Girotti, regent del Tribunal de la Penitenciaria Apostòlica del Vaticà, uns nous set pecats capitals per al Segle XXI és una clara vulneració dels drets dels angelets. Què vol dir que serà pecat la investigació genètica? Què són sinó els àngels? Com es pot afirmar que drogar-se és pecat si qualsevol angelet d’ermita sap que avui dia no n’hi ha prou amb l’autosuggestió per ovinitzar els fidels. Qui és capaç de creure que contribuir a l’esquerda social entre rics i pobres i acumular riqueses excessives és pecat quan la mateixa esglèsia posseeix més capital i patrimoni que molts i molts estats junts del tercer món? I la contaminació? Què me’n dieu? Si fins i tot l’àngel que s’ha quedat sol a la cornissa de la Immaculada Concepció sap que l’encens que es crema per Setmana Santa contamina més que la Tèrmica cubellenca.

En fi, que jo crec que l’àngel no ha caigut. S’ha tirat.

Anuncis

Comentaris»

1. martona - 26 Març 2008

Al.lucineu nois! l’església es rebel.la! perquè avui mateix ha caigut tota la part de la façana que aguanta el rellotge del campanar de la Geltrú. El rellotge encara està a lloc però perilla més façana del costat i també perillen tots els ninyatos que es passen el dia als jardins fumant…
A mi m’ha anat de molt poc, ha caigut 5 minuts abans que jo hi passés ( la meva font oficial és una veïna…).
Haurem de fer un balanç més profund i tenir en compte les condicions metereològiques, aquests dies el vent ha estat el protagonista.
Per cert, animo las valents que s’hagin de posar a arreglar aquesta desfeta i aviso que a la façana principal de l’església concretament a on hi ha un sant (o santa) també hi ha un pilota de futbol enganxada entre el cap de l’esmentat i l’arc que el voreja…
Què està passant amb els símbols catòlics del nostre humil poble….


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: