jump to navigation

El nacionalismo lingüístico 4 Abril 2008

Posted by Xavi in Actualitat, General.
trackback

Aquest matí, prenia un cafè en una terrassa i escoltava a la ràdio una entrevista al professor de lingüística de la Universitat Autònoma de Madrid, Juan Carlos Moreno Cabrera. Ha escrit un llibre intitulat El nacionalismo lingüístico, una ideología destructiva on parla de l’estat de les diferents llengües que es parlen a l’Estat espanyol respecte del nacionalisme espanyol. I, és clar, poder sentir a un professor nascut a Madrid (que sempre ha viscut a Madrid i que exerceix a Madrid) dir que és absurd que un funcionari de l’Estat no hagi de saber totes les llengües de l’Estat; o que si a Catalunya no posem els rètols en català a on els han de posar?, doncs t’agafen ganes de comprar el llibre. I així ho he fet. He anat al Llorens Llibres i l’he comprat (per cert que era l’últim exemplar i estava reservat per a l’Alba, ho sento noia).

Ara l’estic començant a llegir i no m’està decebent gens, al contrari. De moment, us puc passar un enllaç molt interessant d’un article del mateix Moreno Cabrera sobre els prejudicis sobre l’euskera que us deleitarà, espero.

Anuncis

Comentaris»

1. Oskar - 7 Abril 2008

Em demano el segon, jeje

2. Xavi - 4 Abril 2008

OK! Seràs el primer.

3. Karlitros - 4 Abril 2008

Ves, jo també estava sentint aquesta entrevista a Rac1 y també m’ha semblat força interessant, així que quan acabis el llibre, me’l passes (que la cultura s’ha de compartir…)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: