jump to navigation

“Sóc de les que m’ho empasso…” 15 Abril 2008

Posted by Xavi in General.
trackback

Això és el que li devia dir la Carme Chacón al seu Jose quan es van conèixer. I ara està tragant tot el que li aboquen i més.

Ara, s’ha de reconèixer una cosa: Això és una jugada genial, segurament de la De la Vega perquè el ZP no té pinta de ser tant llest. Han matat tres pardals sense disparar: Han desplaçat a la Chacón al ministeri de Defensa, un ministeri que no té cap tipus de funció pràctica en un estat democràtic en temps de pau. L’únic que farà la senyora Chacón en els propers 4 anys serà contribuir a la supèrflua i estèril pantomima militar de salutacions i revistes i destinar dropos d’un lloc a l’altre a fer veure el que no són. Han fet emprenyar tot l’estament militar ferint-los allà on més els fa mal, que és l’orgull viril i masclista dels mascles ibèrics, l’essència de la força i l’honor dels espanyols. Han fet acotar el cap als sectors més catalanistes del PSC fent-los escoltar de boca (per cert, bastant grossa) de la Ministra – Viva España y viva el Rey. I finalment, han fet un gest de cara a la galeria, una aclucada d’ulls per als “progres” pacifistes, feministes, antitaurins, agnòstics, proavortament i ciutadans del món. Alhora que han fet treure foc pels queixals a gentussa com el Jiménez Losantos i altres fatxes d’arrel. Tota una jugada mestra.

Tot i que, vist el que s’ha vist, segur que en Francesc Baltasar, il·lustre Conseller d’Habitatge i Medi Ambient sense dignitat, també li va dir a qui toqués que ell també era dels que s’ho empassava.

Anuncis

Comentaris»

1. merche - 27 Mai 2008

Hola pepebotella, sento molt si t’he ofès però crec que el que no és realista ets tu ja que ara a l’exercit no cal fer la mili, doncs tots són professionals i n’hi han dones molt bé preparades, per això m’alegra que el seu cap sigui un altra dona. Per altre banda es clar que és important el Ministeri de Defensa sinó segur que lo haguessin introduir en un altre ministeri com el de interior, per exemple, i jo no soc apolítica ja que ens em de implicar per poder evolucionar una miqueta e intentar cambiar les coses, ja que és molt fàcil criticar a els altres. I si que toco de peus a terra encara que m’agrada molt nadar. A felicitats a Carme Chacón.

2. pepebotella - 20 Mai 2008

Ja ha parit!!!!

3. pepebotella - 10 Mai 2008

hola merche: nena, tu no has fet la mili oi? perque a l’exercit havias de deixar els cataplins a l’entrar i recollirlos al acabar la mili, per indicacio dels mateixos militars…(els mateixos a qui ha de manar la chacon) es unaltre mon!!!i aixo no es canvia tan facilment, lo que pasa que es politicament incorrecte dir-ho, pero no ens enganyem: les coses son com son malgrat lo que voldrian dir per convenciment els mateixos militars, i no per conveniencia.
Lo de que es catalana, em sembla molt be, pero podrian haverli donat un ministeri amb mes pes per lluïrs’hi, -per exemple, el d’economia… – ja que desde defensa poca cosa podrà fer per catalunya, a no ser que servis per evitar que l’exercit espanyol ens invadis, si es dones el cas, que avui per avui, es molt remot. Ara, aixo si, una catalana anirà a felicitar els nadals als soldats espanyols a l’iran… alqo es algo… (hay, perdò: quelcom es quelcom) i mentrestant els ministres que realment manen, ens donen pel sàc desde madrid (perdo de nou)
Ah, malgrat tot jo no em considero “retro”, sino realista i soc totalment apolitic, per aixo puc dir lo que em sembla sense disciplina de partit i no passa res. No se si tu toques de peus a terra i veus les coses com realment son o tambe dius lo que cal dir passant de la realitat.- Aixi ens va als catalans!!!

4. merche - 10 Mai 2008

Estic molt contenta que Carme Chacón sigui ministra de Defensa, ja està bé que sigui una dona i a més catalana, al menys aquest nomenament ha sigut una patada als “cataplins” de la gent retro. Espero que els quatre messos de maternitat els agafi el pare de la criatura,sèria genial, Adéu.

5. Josep Badrenas - 8 Mai 2008

agafarà els quatre messos de llicencia post part? o be s’endurà el nen a la feina… l’exercit quedaria sense “mando” temporalment i aixo podria ser fatal!!!

6. Oskar - 15 Abril 2008

I demostra, una vegada més, que aquesta mossa és una trepa de l’òstia. Des de petiteta, en te cara, jeje.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: