jump to navigation

Peus de Porc amb Cargols (o Jiménez Losantos) 20 Abril 2008

Posted by Xavi in General.
trackback

Aquest cap de setmana he cuinat un plat que no havia fet mai: Peus de porc amb cargols. I, després d’endrapar-lo, he pensat: – Mira, porc i babós! Com en Losantos.

Però vist el resultat, em sembla que no hi ha ni punt de comparació. Què més voldria aquesta vívora verinosa que assemblar-se ni una mica a una cosa sublim com aquest plat!

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: