jump to navigation

Tipus 7 Juliol 2008

Posted by Xavi in Reflexions.
trackback
Aquest cap de setmana he pogut reflexionar sobre els tipus de persones que hi ha. Ha estat fàcil perquè en un sol lloc hi he pogut trobar, durant unes hores, a la majoria dels tipus que ens podríem trobar pel carrer; d’aquí, de fora, rics, pobres, joves, vells, casats, solters, amb fills, sense fills, amb feina, sense feina… És el que té ser membre d’una família extensa.

En general, com sempre, es pot dir que hi ha persones de dos tipus: les interessants i les que no t’aporten res. Intentant dilucidar quines són les característiques de cadascun o les diferències entre ells, he arribat a la conclusió que formar part d’un grup o altre, no té a veure amb la intel·ligència, ni amb els coneixements o amb el que diuen o fan.

La diferència, em penso, rau en el seu interior. En l’actitud que tenen envers els altres, en la bondat que hi ha al seu cor, en el respecte que processen, en la capacitat de reconèixer les coses bones i les dolentes, però sobretot en la manca d’egoisme, aquesta actitud que avui en dia es porta tant i que fa que no sabem apreciar les conseqüències de les nostres accions sobre els altres.

Evidentment, aquesta classificació és subjectiva: cadascú la fa depnent dels estímuls que les persones envien en un moment determinat i de si la informació que reps és completa o esqueixada. És per això que no es pot classificar algú a la primera de canvi. Ara, quan algú no fa altra cosa que demostrar una vegada i una altra que és incapaç d’aportar-te res de bo que et faci millor persona, no cal amoïnar-se massa per ella.

No creieu?

Anuncis

Comentaris»

1. Xavi - 11 Juliol 2008

Per sort, els amics els tries. I em ve molt de gust sopar amb vosaltres aquesta nit! A veure amb que ens sorprèn l’amfitriona…

2. Karlitros - 11 Juliol 2008

Ja em faràs la teva ressenya dels tipus de persones que et trobes al sopar d’aquesta nit!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: