jump to navigation

Menú de dissabte nit 23 Setembre 2008

Posted by Xavi in General.
trackback

Mireu, mireu quin menú us he preparat per dissabte a la nit.

Entrants:

  • Soldadets de pàvia
  • Croquetes de peix
  • Musclos fregits
  • Cassoletes de mousse freda de gambes

Plat:

  • Timbal Milanesa

o

  • Marmitako de bonítol

Postres.

  • Crepes amb salsa Suzette
  • Café i copa

Què us sembla? M’heu d’ajudar a triar el plat: Timbal o marmitako? O potser una altra cosa?

Ja direu.

Anuncis

Comentaris»

1. Xavi - 9 Octubre 2008

mmmmmmm! Molt bona idea!!!

2. eruma - 9 Octubre 2008

Proposo que facis un petit tast de les dues coses en comptes d’un plat únic.

Posats a provar…

3. Oskar - 8 Octubre 2008

Em sembla bé aquesta nova proposta i totes les menges que no siguin:
1.- Octopussis en totes les seves variants.
2.- Menuts, és a dir, vísceres.

Mendoza’s dixit.

Jo portaré vi i patxaran.

4. Xavi - 6 Octubre 2008

Molt bé, com que veig que els plats triats creen controvèrsia, proposo dues opcions més.

1 – Pits de pollastre farcits de dàtils i beicon

2- Farcellets d’escalivada i formatge de cabra

Vosaltres mateixos.

5. martona - 2 Octubre 2008

Us pensàveu que no diria res????

Crec que no he provat ( no sé mai si va amb B o V) el Marmitako i això del timbal no ho tinc gaire clar. A on hi ha fetge? perquè jo el fetge pur i dur tampoc el menjo si no es foie d’ànec.

De totes maneres jo el que vull és un bon cava. Ja intentaré portar-ne.

6. Xavi - 1 Octubre 2008

Vinga!

Una de cefal·lòpodes amb vísceres per l’amic Òscar!!!

je,je,je.

7. Oskar - 1 Octubre 2008

Em decanto pel marmitako perquè m’agrada i perquè NO M’AGRADA EL FETGE!

8. eruma - 30 Setembre 2008

jo voto pel timbal… ho sento oskar..

ara que no vingui la sandra a tornar a empatar, eh??

9. Xavi - 29 Setembre 2008

Buff, 1-1.

Si ningú decanta la balança hauré de fer els dos plats.

10. Oskar - 29 Setembre 2008

Després del sopar interruptus de l’altre dia ja jalarem bé aquest dissabte no l’altre.
Voto pel marmitako i garanteixo vi de la Rioja Alabesa i patxaran.
Salut

11. Karlitros - 24 Setembre 2008

Déu Meu, he tingut una erecció!

Dit això, t’he de dir que no sabia el que era el timbal, però com que a la xarxa hi és tot, he vist que es tracta d’un plat prou elaborat amb base de pasta i carn, és així? Voto timbal (que aquest no es de La Geltrú)

Pd: Tu deus gaudir molt cuinant, però el que xalarem nosaltres endrapant.. no ho saps prou bé!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: