jump to navigation

Un negre a la Casa Blanca 5 Novembre 2008

Posted by Xavi in General.
trackback

Aquesta matinada Barack Hussein Obama ha estat escollit l’home més poderós del món. O això és el que ens volen fer creure. En ell s’han abocat totes les esperances del món lliure per acabar d’una vegada i per sempre amb la tirania mundial dels països de l’eix del mal i amb ells acabar també amb el terrorisme, la fam, la guerra, la injustícia, l’especulació, els drets humans… Fins i tot, com diu en Sala Martín, s’ha convertit en una icona sexual pels socialistes del PSC.

Doncs bé, aquest salvador del món continuarà tant lligat als designis de les germandats d’empresaris i ganshomes nordamericans, dels que realment mouen la roda del món segons els seus capricis i interessos, com ho han estat els altres 43 presidents “peleles” que ha tingut aquesta “gran nació”

I a aquells que creguin que Obama canviarà el món, només cal recordar-los que està a favor de la pena de mort, que no contempla en cap cas posar remei a la malaltia que està matant el nostre planeta, i que, en definitiva, ell i el seu equip no són més socialdemòcrates que aquests.

Una última cosa: fixeu-vos en la fastigosa, burda, intolerable i hipòcrita mentida que ha dit en el seu primer discurs:

A aquells, a aquells que ensorrarien el món: us vencerem. A aquells que busquen la pau i la seguretat: us recolzarem. I a aquells que es pregunten si el far dels Estats Units encara il·lumina tan fort: aquesta nit hem demostrat una vegada més que la força autèntica de la nostra nació prové no pas del poder de les nostres armes ni de la magnitud de la nostra riquesa sinó del poder durador dels nostres ideals; la democràcia, la llibertat, l’oportunitat i l’esperança ferma.

Us sona a alguna cosa? Voleu dir que no s’en fa un gra massa de tot plegat, vull dir, si calia enviar a totes les primeres espases dels mitjans nacionals als EUA per cobrir una pantomima com aquesta per que al final ens trobem amb un personatge com aquest?

Anuncis

Comentaris»

1. Un negre a la Casa Blanca Video - 6 Novembre 2008

[…] first collected Added 29 Apr 08 from xaviroset.wordpress.com Flag as inappropriate or […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: