jump to navigation

D’Arenys a la Independència 15 Setembre 2009

Posted by Xavi in Actualitat.
trackback

Ja fa dos dies del 13-s. Els que hi vam ser, i en general, tots els independentistes del país sabem, i en tenim el convenciment, que el nostre objectiu està cada cop més a prop. Però. Sempre hi ha un però.

S’ha dit de tot, en aquests dos últims dies. Bo i dolent, veritat i mentida, manipulació, ocultació, exaltació, etc. I no seré jo qui ara faci anàlisi del panorama en què ens trobem. No en tinc ganes. El que sí tinc ganes de dir és una cosa que em crema per dins.

No entenc perquè hi ha tants prejudicis entre persones només pel sol fet de pertànyer a una tendència política o a una altra. No ho entenc. No sé què té de dolent dir-se d’una manera o d’una altra. I penso que ens estem dividint absurdament. No entenc perquè els catalans independentistes, siguin  del color que siguin, no van junts en una sola pinya, ferma, sòlida i constant.

Si no som capaços de determinar, aïllar, separar i nostrar la independència del nostre país del pur liberalisme i socialisme, no arribarem mai enlloc. El dia D no arribarà mai, si no és que un dia tots  lluitem plegats rera la mateixa línia de combat.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: