jump to navigation

Amanides

Les amanides, a la cuina, estan molt discriminades. Suposo que pel fet que no cal encendre el foc per a preparar-les o que no s’han de tenir 20 minuts fent xup-xup fins que els ingredient quedin ben tendres, o no s’ha de vigilar que no es quedin sense aigua.

A més, per fer una bona amanida, no només cal tenir els ingredients necessaris; també s’ha de saber la mida justa que li cal de cada cosa i, sobretot, tenir molta gràcia a l’hora de fer-la.

Tot i així, les amanides poden ser suculentes, refrescants, saciants i fins i tot afrodisíaques. Aquí en teniu una mostra.

No cal dir que espero els vostres comentaris….

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: