jump to navigation

Suquet de peix

Aquest és el clàssic suquet de peix, el que s’utilitza als restaurants per fer arrossos, o plats on el peix és el protagonista. Com que no té color, és ideal per als plats on el color no és fonamental. Es fa així.

Ingredients:

Elaboració:

Posem aigua en una olla a bullir amb un bon grapat de sal i un bon raig d’oli d’oliva. Hi tirem la ceba a quarts. Quan ja comença a bullir hi podem tirar el peix. Ho fem bullir durant dues horetes. Quan estigui, colem el caldo i aixafem el peix perquè deixi anar el suquet que li quedi.

Aquest suquet és ideal per fer arròs de marisc, arròs negre, o una sopeta de peix amb fideus fins.

Apa, bon profit!

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: