jump to navigation

Pasta

La pasta és una de les varietats d’aliment més versàtil. La pasta es pot fer de qualsevol manera, tant és, només depèn de la imaginació i  inspiració en el moment de cuinar-la. Alguns plats de pasta són difícils de classificar, perquè poden ser amanides, sopes, plats de peix, etc. Malgrat tot, intentaré posar aquí el màxim de receptes amb pasta possibles.

Comentaris»

1. Nativitat Vidal - 17 Setembre 2011

La pasta fresca és un autèntic plaer d’elaboració ! 200 grams de farina i 2 ous, amb un davantal i moltes ganes d’embrutar-se!

Ben plana amb un currió i farcida amb colors de mil sabors, bullida en 4 minuts escassos i amanida amb oli, herbes i pinyons, tot ben trinxat amb un polsim de sal…..

Acompanyat d’una bona amanida, una taula improvitzada en una terrassa prop de cel, i amb els dits i compartint els farcits; la pasta uneix les persones i al compartir els sentiments es garanteix l’èxit de la combinació de tots els seus ingredients.

Us recomano a tots aquells amants de, i a, la cuina que llegiu aquestes línies, us regaleu una recepta de pasta fresca i us emblanquineu amb la persona estimada damunt d’una taula de fusta.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: