jump to navigation

Bacallà gratinat amb tomaca i mongetes

Un plat autènticament deliciós i increïblement senzill de fer.

Ingredients:

Preparació:

Primer de tot, dessaleu el bacallà al gust amb dues o tres aigües. Talleu-lo a tires fines, enfarineu-lo i fregiu-lo. El reserveu.

En una cassola de terrissa hi tireu, amb un rajolí d’oli, el tomàquet fregit o la salsa de tomàquet amb les mongetes cuites. Si les mongetes són de pot, tireu-hi el suc que porten, i si les bulliu vosaltres, afegiu-hi una mica del seu caldo. Deixeu al foc uns cinc minuts.

Mentrestant, en un morter prepareu una picada amb els alls, les ametlles i els brins de safrà. Afegiu-la al tomàquet amb les mongetes, juntament amb el bacallà que tenim reservat. Remeneu i deixeu-ho cinc minuts més al foc.

Tot seguit, empolseu-ho amb pa ratllat i poseu-ho a gratinar perquè es dauri la superfície i ja ho podeu servir.

Prepareu pa per sucar i bon profit.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: