jump to navigation

Bunyols de bacallà casolans

Els bunyols de bacallà són un dels plats preferits a casa! Quan en faig, els devorem en un tres i no res. Ens agraden ben farcits, amb molt d’all i julivert, cruixentets, calentets…. mmmmm quina delícia!

Ingredients:

Elaboració:
Primer de tot, es barregen tots els ingredients en un recipient, per exemple un bol, excepte les clares dels ous. Si voleu, el bacallà el podeu picar en un morter juntament amb l’all i el julivert. Munteu les clares a punt de neu i barregeu-ho tot. Aneu fent petites porcions per fregir-les en oli ben calent. Quan estiguin ben torradets, els escorreu en papar de cuina i a menjar!
Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: