jump to navigation

Cabell d’àngel

Fer una delícia com el cabell d’àngel, pot semblar a priori molt complicat. Sobretot per la aparença de llaminadura exquisida, la textura fibrosa, la potent dolçor que se’n desprén. Però cal pensar que tot això, tots aquests atributs surten de dins una carbassa.

En els últims mesos he pogut fer cabell d’àngel tres vegades. Com sempre, el primer cop, tot i que va ser molt acceptable, també era molt millorable. El segon cop, va ser realment bo. I el tercer, sublim.
Animeu-vos a fer-lo, si en teniu l’oportunitat. Val molt la pena saber que una cosa tant bona ha estat producte de la vostra elaboració.

Ingredients:

El·laboració:

Primer de tot cal obrir la carbassa en dues meitats, treure’n les llavors i rascar -ne la polpa amb una forquilla. Aquesta és la pijor feina de fer el cabell d’àngel. S’ha de fer amb una forquilla perquè el que interessa és que l’interior de la carbassa surti en forma de fibres o pèls, no en grumolls sencers.

Un cop la carbassa buida, s’ha de posar la polpa en aigua en un bol durant 24 hores. Passat aquest temps, s’escorre bé l’aigua i es pesa.

Tot seguit, es posa dins d’una olla o cassola sense oli ni aigua, ja que la carbassa ja en despendrà. S’hi afegeix el mateix pes de carbassa en sucre, la pell d’una llimona i una branca de canyella.

Ara només s’ha de remenar durant almenys una hora. Quan ho tingueu a l’olla, heu de mirar que la carbassa absorveixi completament el sucre, que quedi d’un color marró fosc i sobretot, ben solt.

Apa, proveu-ho i veureu quins postres més bons en fareu!!!

Anuncis

Comentaris»

1. jh - 8 Juny 2011

M’ha quedat un cabell d’àngel molt bo gracies a la vostre recepta


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: