jump to navigation

Croissants

Per fi he pogut fer els croissants. De fet, la seva massa, una pasta de full enriquida amb mantega, és una de les més difícils de fer, sobretot si ho voleu fer a casa i amb mitjans “normals”. Després de molts intents i tantes frustacions, per fi he aconseguit el resultat òptim.

Com que aquesta recepta és especial, perquè requereix unes explicacions detallades, he pensat que en comptes de escriure-les, és millor que les vegeu amb els vostres propis ulls. Navegant, navegant, he trobat uns vídeos on una noia molt agradable i professional explica i detalla a la perfecció el procés d’el·laboració.

Espero que us agradi.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: