jump to navigation

Galetes casolanes

Les galetes d’aquesta recepta surten d’allò més cruixents i dolces, i són una bona manera de cuinar amb nens ja que les galetes les podeu tallar amb els motllos de formes.

Ingredients:

Elaboració:

En un bol barregem la mantega amb textura de pomada i el sucre i tot seguit hi afegim l’ou i continuem remenant. A banda, barregem la farina i el llevat i ho anem tirant a la mescla poc a poc.

Un cop feta la massa, l’hem de deixar reposar, com a mínim, mitja hora (si pot ser a la nevera).

Enfarinem el marbre o la taula de treball i el corró i estirem la massa fins que tingui com a màxim mig centímetre d’alçada. Amb uns motllos o amb un ganivet, tallem la massa en petites porcions i amb molt de compte perquè no se’ns trenquin, les posem a la safata del forn. En aquest moment podeu aprofitar per decorar les galetes amb un fruit sec o amb fideus de colors o amb trossets de xocolata.

Amb el forn regular a uns 180º-200º tindrem les galetes uns 20 minuts fins que estiguin dauradetes.

Per conservar-les durant uns quants dies, deseu-les en una caixa metàl·lica.

Anuncis

Comentaris»

1. nuria - 26 Setembre 2015

en ves de mantega es pot fer amb oli d’oliva ???

2. hdcfgysdfgu - 20 Setembre 2015

fan mol bona pinta i man quedat molt be

3. X - 13 Mai 2009

esmbla bona aqesta recepta….
bueno es qe mes o menys les galetes magraden… MENYS LES DE GINGEBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: