jump to navigation

Magdalenes (1a recepta)

Hi ha alguna cosa millor que una bona magdalena casolana sucada amb llet amb cafè o cacao al matí per esmorzar? Si algú ho sap que m’ho digui.

Les magdalenes són de dos tipus, bàsicament: les que es fan amb llet i les que no. Per això aquesta que es fa amb llet és la primera recepta. La segona, les que es fan sense llet, la podeu trobar a l’índex de Postres i reposteria.

Ingredients:

Elaboració:

Primer de tot, poseu el forn a escalfar a 180º. Mentrestant, prepareu la massa de les magdalenes. En un bol, hi barregeu els ous i el sucre i els bateu ben batuts amb les barilles fins que quedi una pasta homogènia. Tot seguit hi tireu l’oli i la vainilla ensucrada. Quan tot estigui ben barrejat, poseu la llevadura amb la farina i ho aneu tirant tot ben tamisat passant-ho per un colador fins que tots els ingredients formin una bona massa lleugera.

Ompliu els motlles per a magdalenes fins a la meitat i coroneu-los amb sucre glacé. Ho poseu al forn, a mitja alçada, a 180º durant uns 15 minuts més o menys. Quan s’hagin refredat, ja us les podreu menjar.

També podeu decorar les magdalenes com us vingui de gust, amb xocolata de cobertura, amb fideuets de colors, etc.

Anuncis

Comentaris»

Xavi - 25 Desembre 2010

Tens tota la raó, Clàudia! La llet s’ha d’afegir abans de la farina i el llevat. Millor si en comptes de posar-la freda, la hi poses tèbia o fins i tot una mica calenta.

T’han sortit bones? Espero que sí.

1. Clàudia - 24 Desembre 2010

Estic fent la teva recepta! a veure com surten!
Volia comentar-te que no has escrit en quin moment posem la llet!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: