jump to navigation

Magdalenes (definitives)

Definitivament, aquesta és la millor recepta de magdalenes que he provat mai! Les altres dues que he penjat són molt bones, sobretot les que es fan amb llet perquè queden molt lleugeres i saboroses, però aquestes que us presento són perfectes! La vaig aconseguir gràcies a la Marta Queralt, filla de la Montserrat Seguí, autora del llibre Cuinar és Senzill. Aquí us poso l’enllaç a la seva pàgina web.

Espero que us animeu a fer-les i les bereneu amb els vostres fills. Segur, segur, segur que ho passareu bé elaborant-les i millor menjant-vos-les!

Ingredients:

Elaboració:
Primer de tot, blanquegem els ous amb el sucre. Blanquejar significa que ho hem de batre tot fins que la barreja perdi el color taronja dels ous i comenci a tornar-se blanca. Seguidament, anem tirant l’oli molt a poc a poc en forma de fil sense deixar de remenar. Tirem la farina tamisada juntament amb el llevat. Finalment, hi tirem la llimona ratllada. Si voleu donar-li una mica de gust de vainilla hi podeu posar una cullereta d’essència o una cullereta de sucre de vainilla.
El secret perquè ens quedin unes magdalenes perfectes és que hem de deixar reposar la massa com a mínim 6 hores a la nevera perquè el llevat faci la seva funció. Si no ho fem així, ens podem trobar que les magdalenes seran boníssimes, però no pujaran.
Omplim els motlles que tinguem i ho enfornem a 220º C durant un quart d’hora. Si ho preferiu, abans d’enfornar podeu decorar les magdalenes al vostre gust, amb trossets de xocolata, amb pinyons, amb anous, amb sucre i canyella….. Són delicioses!

Comentaris»

1. Les magdalenes (gairebé) perfectes – Cuinejar - 10 Novembre 2016

[…] Estic trobant forces variants, com les Magdalenas de naranja y azahar de Mercado calabajío, o les Magdalenes definitives de Carpe Diem. Al blog Velocidad Cuchara ens expliquen una sèrie de trucs per aconseguir aquesta […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: