jump to navigation

Pasta per a Crêpes

Les crêpes són un dels esmorzars de diumenge preferits de l’Anna i meus. En faig sovint. A més, aporten tota l’energia que cal per començar un bon dia amb una bona rialla i l’entusiasme propi dels vailets de la seva edat.

Per ella, però també perquè m’ho ha demanat una persona mooolt i  mooolt especial per mi, us penjo la recepta de la pasta per a fer deliciosíssimes crêpes.

Ingredients: (per a unes 6 o 7 crêpes)

si no podeu mesurar aquestes quantitats tant exactes, ho podeu fer de la següent manera (jo ho he fet si les he preparat en algun lloc on he anat a passar uns dies o unes vacances i no tenia bàscula). Són sis cullerades soperes ben plenes de farina, una de sucre, 2 ous i una tassa de les de café amb llet plena fins dalt de llet. I un trosset de mantega, un quadradet d’un dit d’alt i tres d’ample. D’aquesta manera segur que també us surten boníssimes.

Elaboració:

Per fer-ho fàcil, poseu en un pot de túrmix en aquest ordre, els ous, el sucre i la farina . Aneu tirant la llet poc a poc mentre bateu de manera que quedi una massa espesseta. Aquesta massa l’heu de deixar reposar com a mínim, mínim, mitja hora. Si les feu a la nit per a l’endemà molt millor perquè la pasta reposa i té una textura molt més elàstica i apetitosa. Just abans de posar la pasta a la crepera, hi afegiu la mantega fosa ben remenada. I au, ja les teniu

Aquestes crêpes, de què les farcireu? A mi m’agraden molt empolvorades amb colacao, o amb una bona capa de Nutella, o amb qualsevol melmelada però la de maduixa hi queda genial. No sé, podeu inventar i compartir-ho amb tots nosaltres.

T’ESCRIC A TU

Anuncis

Comentaris»

1. Marilen. - 22 Novembre 2012

Moltes gracies, pel seu repeltori de receptes a mi m’ agrada cuinar i mes si u faig pels altres . Es posen molt contens. M’agradaria poder a prenda mes. Gracies de tot cor.
:-*

2. nativitat vidal - 3 Setembre 2011

Sr. Roset,

molt agraïda per la seva immediata resposta. Espero de tot cor i amb el paladar encès preparar un bol de pasta un vespre i un cop reposada la pasta, l’endemà i habillada just amb un davantal, sucar la crepera amb els dits i servir-me i servir-lo amb una degustació…..
el farcit de Feniletilamina podria ser una bona opció!! i perfecte per combinar amb la melmelada de maduixa.

La dolçor amb un bon cafè ha de donar vitamines per passar un dia inolbidable.

Gràcies per les seves propostes, les acceptaré gustosament.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: