jump to navigation

Fricandó

El fricandó és el típic plat de la gastronomia catalana que se serveix els diumenges amb tota la família a la taula, no us sembla? El fricandó fa festa, però també és un plat que es pot fer entre setmana si es té una mica de temps per cuinar.

Ingredients (4 persones):

Elaboració:

Tot i que a simple vista no ho sembli, el fricandó és un plat d’elaboració molt senzilla. És més important deixar coure bé els ingredients que no pas fer-lo de manera consciençuda.

Primer de tot, hem de salar i enfarinar la carn. En una paella la fregim que quedi ben rosseta. Quan ja està retirem la carn i reservem l’oli.

En una cassola hi tirem l’oli de fregir la carn i hi fregim la ceba picada ben petita. Quan la ceba ja està al punt hi tirem la tomaca també ben picadeta i deixem que tot se sofregeixi bé. Després hi afegim els bolets. Quan aquests ja estiguin ben cuits, hi tornem a posar la car hi tirem el brou fins que cobreixi i ho deixem bullir durant uns 10 o 15 minuts, segons com sigui la carn de gruixuda.

Al final, retirem la carn i els bolets i passem la salsa pel colador xinès per fer-la ben fina.

I ja tenim el fricandó fet. No oblideu acompanyar-lo amb un bon vi del Penedès.

Bon profit!

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: