jump to navigation

Pollastre al Curry

Avui m’he sorprès gratament amb una recepta que no sabia massa bé com em quedaria. Però quan he vist que fins i tot a ma mare li agradava he pensat que havia estat un èxit. La veritat és que el pollastre al Curry és un bon plat per menjar en família.

Ingredients:

El·laboració:

En una bona cassola amb oli, fregim el pollastre salat i enfarinat. Quan estigui ben rosset, hi tirem la ceba picada ben fineta. La deixem ofegar. Hi tirem el vi blanc i ho deixem reduir a la meitat. Llavors, hi afegim el brou de pollastre, uns 400cc, o la quantitat que vosaltres veieu en funció del pollastre que tingueu. També hi tirem una culleradeta de curry. Hi afegim el pollastre i ho fem bullir una mitja hora amb la cassola tapada.

Quan faltin uns 10 minuts per acabar la cocció, hi tirem la poma pelada i tallada a grills. Salem i tornem a tapar. Quan acabi la cocció, separem el pollastre i la poma en una font. Llavors, passem la salsa de curry per un colador xinès (opcional) i ja es pot servir.

Espero que aquest plat un sorprengui tant com a mi.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: