jump to navigation

Pollastre amb llagosta (o mar i muntanya)

Un plat exquisit que combina la carn i el marisc i que permet moltíssimes combinacions d’ingredients. En principi, us ho explicaré amb pollastre i llagosta, però també es pot fer amb conill, o amb escamarlans, o les dues coses alhora.

Ingredients (per a 4 persones):

Elaboració:

En una cassola o una rostidora, hi tirem una mica d’oli i fregim els trossets de llagosta. Quan tinguin la closca ben vermella, els retirarem i els reservem. En el mateix oli que hem fregit la llagosta hi tirem els trossets de pollastre, la ceba tallada juliana, els tomàquets trossejats petits i els alls trencats per la meitat o aixafats d’un cop. Ho sofregim tot ben bé, fins que el pollastre estigui ben rosset.

Mentrestant, en un morter preparem la picada amb un grapat d’ametlles torrades, un parell de dents d’all, julivert, i un polsim de sal. Quan ja ho tinguem tot ben picat, hi afegim el fetge del pollastre que haurem tirat a la cassola al començament. Ho piquem tot molt bé i hi tirem el vi blanc per deixatar la picada. La tirem a la cassola i la sofregim una mica juntament amb el pollastre i les verdures. Quan tots els ingredients s’hagin mesclat i hagin agafat calor, tirem aigua i ho deixem rostir a foc molt lent.

Al cap de 20-25 minuts hi tirem la llagosta que teníem reservada. Ho deixem 10 minuts més i ja ho podem servir.

Què, boníssim no?

Anuncis

Comentaris»

Xavi - 24 Juny 2009

No sé, no sé, si a les hores en què has escrit el comentari encara estàs desperta….. ja, ja, ja…!

Que us aprofiti des de Vilanova!!!!

1. montse rodriguez - 24 Juny 2009

gracies, jo tambe soc de vilanova, encara que no hi visc. Espero que demà em quedi bo el pollastre amb gambes.

2. Montse - 26 Desembre 2007

moltes gracies xavi,
aquest sant esteve quedaré una altre vegada com una reina


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: