jump to navigation

Vienes farcides

Vienes farcides:

Pel ROSTIT ens caldrà:

coure com un rostit de tota la vida a foc lent i que es faci ben a poc a poc! un cop cuit es trinxa tota la carn i es torna a posar a la mateixa cassola on s’acaba d’amorosir amb una beixamel no gaire espessa amb un polsim de nou moscada……

VIENES:
Demanar al forner de tota la vida, que ens faci unes vienes sense “marcar” que quedin ben estovades, treure la tapa superior i buida la molla del pa (que la guardarem!)…..un cop ben buides omplir-les amb el farcit del rostit i tornar a posar la tapa superior.

COURE:
Mullar-les en llet
Muntar clares d’ou i mullar les vienes farcides amb l’ou fins a deixar-les ben cremoses
Fregir-les amb oli ben calent
Un cop fregides embolicar-les amb paper de cuina per a que perdin tot l’oli cuit i no resulti carregós a l’estomac

Nota: la molla de les vienes és important guardar-la per a netejar després les restes del rostit de la cassola…………..el rostit que queda enganxat amb la molla del pa i menja’t amb els dits és deliciós!!
Es poden fer tantes vienes com la cuinera “aguanti” i un cop fredes es poden congelar i són un menjar ideal per a fer excurions o un menjar informal amb olives i una cerveseta!!
BON PROFIT!!!
Espero sa majestat dels fogons que puguem fer plegats i menjar l’un amb l’altre aquest plat..

La seva més humil i adepta cuinera! que l’estima de tot cor…………..

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: